Hvad skal du vælge af hos gardinbussen?

Se mere på gardinbussen

En middelmådig gardinsituation påvirker din livskvalitet mere end du måske forestiller dig. Jeg bliver konstant vågnet af gadelamper, lys fra lejlighederne på tværs af gaden og sollys på grund af mine porøse gardiner. Ikke underligt, jeg er aldrig klar til at komme ud af sengen om morgenen!

Blackout gardiner blokerer alle lyskilder fra at komme ind i dit hellige søvnkammer, så dine dyrebare otte timer eller mere går uafbrudt. Der er mange fordele ved mørklægningsgardiner, og de er ikke kun egnet til soveværelsebrug. Selvfølgelig hjælper de dig med at sove bedre, men de tilbyder også overlegen beskyttelse af privatlivets fred, og nogle paneler kan endda prale af støjblokerende og energibesparende egenskaber.

Med så mange søde muligheder på markedet, er der ingen grund til ikke at sætte mørklægningsgardiner i alle rum i huset. Her har jeg afrundet de bedste mørklægningsgardiner baseret på Amazon anmeldelser og ekspertvurderinger. Uanset om du kan lide solide farver eller mønstre, er der noget for enhver smag.

Se de hvordan vores gardiner er lavet

Hvis begrænsede muligheder har holdt dig tilbage fra at tage mørklægningsdækket, skal du tjekke. Fås i 17 farver og tre længder, der er et valg til hvert værelse i huset. Åh, og de er bemærkelsesværdigt effektive for så vidt angår blokering af både naturligt og kunstigt lys.

Disse gardiner virker så godt, for som Family Living Today påpeger, bruger de “sandwich” teknikken til at blokere både sollys og døde lyd. ” Dette betyder i det væsentlige, at hvert panel har tre lag materiale.

Gardinerne hævder også at regulere temperaturen på dine værelser og dermed spare på energiomkostninger. Grommet detaljer langs toppen af ​​gardinerne giver interesse for et ellers simpelt design.

Deconovo mørklægningsgardiner har været præget af Family Living Today, Best Products og The Spruce. Med mere end 3.700 Amazon anmeldelser og en 4.4 gennemsnitlig rating, er de også et hit med kunder.

Se de hvorfor du skal vælge netop gardinbussen

Hvis du ikke elsker grommets, er Sebastian Total Blackout Gardiner en anden effektiv løsning. Disse var The Wirecutter’s top pick for blackout gardiner, fordi de “skaber et hul-mørke sovemiljø.” Lyder som hvad du vil have, hvis du ikke er bange for mørket! Vi kan også lide dem, fordi de kommer i seks attraktive neutrale, der vil gå fint med de fleste farveskemaer.

Gardinerne skal være 100% lysblokerende, såvel som støjreducerende og temperaturregulerende. En væsentlig ulempe er, at de er meget dyr og sælges i individuelle paneler, selvom det er muligt at købe af panelet, er der en opadrettelse, hvis du har et ujævnt antal vinduer, du vil bruge behandlingerne på.

Derudover Wirecutter’s glødende anbefaling, disse gardiner har en gennemsnitlig 4.6 bedømmelse på Bed Bath & Beyond baseret på 191 vurderinger.

“Disse gardiner gør et fantastisk arbejde med at blokere varme og lys. Mit soveværelse bliver virkelig, virkelig varmt om dagen og plejede at være et af de varmeste værelser i huset. Nu er mit soveværelse et af de fedeste værelser i huset, “skriver en 5-stjernet korrekturlæser. Se mere på gardinbussen