Hvad er de bedste drivhuse vi har

Et drivhus

Enhver seriøs gartner har overvejet et drivhuskøb på et eller andet tidspunkt og dagdrømmer om ”hvad nu hvis” og forestiller sig de herlige skatter, det ville give året rundt. Når alt kommer til alt er et drivhus glæde af en gartner. Af de mange grunde til at bruge et drivhus, er den måske den vigtigste, at det giver dig mulighed for at kontrollere miljøet, så uanset hvor du bor, kan du vokse alt hvad du ønsker. MEN ikke alle føler sig sådan. Før du går for fortabt i den dagdrøm, er det vigtigt at foretage en realitycheck. Er det virkelig godt at få et drivhus eller endda en grøn idé? Hvad er faldgruberne ved at bruge et drivhus? Læs videre for at lære om begge sider af denne debat.

Fordele ved at bruge et drivhus

Mary Ellens synspunkt: Der er så mange fordele med drivhusgartneri, men nogle mennesker bliver hængt op på de oprindelige omkostninger eller det arbejde, der går i at bygge et drivhus. Hvis du kan se forbi disse, vil du opdage, at du aldrig fortryder at have et drivhus og alle de smukke blomster og lækre grøntsager, du kan vokse i det. Blandt de mange fordele ved at bruge et drivhus er her kun et par:

Hvorfor er det vigtigt med det rigtige drivhus

Vokse mere, vokse længere. Årsagen til at mange gartnere henvender sig til drivhusgartneri er at forlænge vækstsæsonen og være i stand til at dyrke flere planter. Med et drivhus får du kontrol over klimaet. Den typiske anvendelse er at skabe et varmere miljø, så du i koldere regioner kan dyrke grøntsager længere eller endda dyrke tropiske planter, som du ellers ikke kunne. Du kan dog også køle et drivhus for at dyrke en større variation af planter, hvis du bor i troperne eller under-tropene.

Spar penge på produkter. Et drivhus kræver en indledende pris på forhånd, men med tiden vil du inddrive disse omkostninger og derefter nogle. Dyrkning af grøntsager og frugter i et drivhus giver dig mulighed for at skabe de rette betingelser for at gøre det lettere at få et større udbytte af produkter, inklusive fødevarer uden for sæsonen, så du ikke behøver at betale høje købmandspriser.

Hold skadedyr ude. Banen for enhver gartneres eksistens er den stadigt nærværende trussel om skadedyr. For grøntsager og blomstergartnere er truslen mod kaniner, vaskebjørne, hjorte og andre critters reel og vedvarende. Beskyt dine planter med et drivhus, og du behøver ikke at bekymre dig om den irriterende natur igen.

Vælg af det rigtige drivhus

Start frø. For de planter, du begynder med frø og transplanteret i haven, hvad bedre sted at gøre det end i dit helt eget drivhus? Med varme og beskyttelse året rundt kan du starte frø og har tendens til at transplanteres, når du vil, og du behøver ikke at fylde din kælder, garage, mudderum eller hvor du normalt starter frø, med potter og jord og generel rod. .

En hyggelig tilbagetog om vinteren. De positive effekter af væksthusdyrkning er ikke begrænset til fordelene for dine planter. Du kan også nyde dit drivhus. Forestil dig en kold, snedækket vinterdag og gå ind i din egen varme, tropiske oase fyldt med voksende, blomstrende planter og blomster.