Garderobeskabe er ikke helt billige

garderobeskab

Uanset om de fleste er klar over det eller ej, vil en af ​​de største investeringer, de vil gøre i løbet af deres liv, være i tøj og sko. Faktisk på tværs af Australien er der brugt gennemsnitligt $ 44 dollars på tøj pr. Uge for hver mand, kvinde og barn.

De spørgsmål, der skal besvares her, er, hvorfor bruger vi så meget på dressing os selv og tænker så lidt på, hvordan vi opbevarer og tager sig af de ting, vi investerer i vores penge i?

At have et brugerdefineret garderobeskabe designet og bygget er ikke så dyrt, og ved at holde vores ejendele organiseret og lagret korrekt, hjælper det ikke kun med at udvide deres brugstid, men vil også spare os for meget tid ved at gøre tingene lettere at lægge på, når vi har brug for dem.

Processen er virkelig ret simpel og udover at være ekstremt praktisk, kan et brugerdefineret garderobeskab rent faktisk forbedre æstetik og forskønne vores hjem.

Dit garderobeskab gemmer på minder

Hvad vil du gemme i din kappe

Den første ting, vi skal se på, når vi begynder at designe dig et brugerdefineret garderobeskab, er hvad du forventer at gemme i den.

Hvis du samler sko, så skal du have skoholder til at vise dem selvfølgelig. Hvis du har lange kjole eller har lange frakker, så har du brug for en høj eller lang hængestænger, men hvis din stil læner mere til skjorter, bluser, bukser, korte nederdele og jakker, så vil et dobbelthængsarrangement fordoble din lagerplads.

Vil du holde T-shirts, trøjer og tasker i dit garderobeskab? Hvis det er tilfældet, skal du bruge hylder eller skuffer, afhængigt af din smag og størrelse på dine tasker.
Har du bånd, bælter eller tørklæder, der skal hænges? Alle disse overvejelser skal tages i betragtning. Start med at lave en liste over, hvilke ting du mest vil holde i dit garderobeskab, og hvis du har begrænset plads, skal du prioritere dig, hvis du skal foretage afvejninger. Endelig dit rum Nu hvor du ved hvad du har brug for plads til og hvor stærkt et system du skal bruge, er det endelig tid til at se på dit rum.

Hvad har du gemt i dit garderobeskab

Det betyder ikke kun, hvor meget plads du har til rådighed. Det omfatter din indretning og den type plads, du vil oprette. En stor fordel ved at have et brugerdefineret garderobeskab er, at udover at være designet til at maksimere lagerpladsen, kan den også skræddersyes til at udtrykke din egen unikke stil og mode. Uanset om din smag løber til ultramoderne utilitaristiske stativer eller klassiske hardwoodkister, kan du få den garderobeskab, der passer til dig og din indretning bygget til dine nøjagtige specifikationer. Et klædeskab kan være alt fra et simpelt hjørneskab til et helt rum dedikeret til at slappe af og forberede dig selv. Det kan være ned på jorden eller et ekstravagant kunstværk. Når du har det skræddersyet, kan dit garderobeskab være alt, hvad du kan have, det skal være.